NVP ACTIVITEITEN EN OPLEIDINGEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten en opleidingen van de NVP. Er zijn cursussen voor zowel personen met weinig als ook met jarenlange werkervaring. Alle opleidingen zijn alleen toegankelijk voor NVP leden.

Een van de doelen van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen is het bijdragen aan verdere professionalisering van de private equity sector. De trainingen van de NVP vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de vereniging. De laatste tijd hebben wij gewerkt aan een nieuwe impuls van ons opleidingsprogramma. De losse 1- en 2-daagse NVP cursussen zullen een logisch vervolg worden op de verschillende modules van de 5-daagse NVP basiscursus Private Equity: het NVP Certified PE Professionals traject. Lees hier meer!

Naast cursussen organiseert de NVP opnieuw tal van activiteiten zoals themamiddagen, de NVP netwerkborrels, Algemene Ledenvergaderingen en het altijd drukbezochte NVP seminar. 

Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden Opleidingen en klachtenregeling van kracht.

17MEI 2017

OPLEIDING Venture Capital Legal cursus

Bij het doen van investeringen in starters en snelgroeiende bedrijven speelt een aantal specifieke juridische aspecten en contractuele bepalingen een belangrijke rol. De NVP organiseert in samenwerking met Benvalor op 17 mei wederom deze eendaagse Venture Capital Legal cursus.

Voor: NVP leden , geassocieerden en niet NVP leden zoals seedfondsen en adviseurs.

Vereiste kennis: enige kennis en praktijkervaring met investeringen in jonge bedrijven wordt verondersteld. Meer informatie

30MEI 2017

OPLEIDING Private Equity cursus mei 2017

Deze vijfdaagse cursus is onmisbaar gebleken voor iedereen die werkt in de Private Equity-sector.

Voor: NVP leden en geassocieerden.  Meer informatie

20JUNI 2017

OPLEIDING Fund Structuring

Tijdens de cursus Fund Structuring – nieuw in het NVP-opleidingscurriculum – neemt Clifford Chance de deelnemers mee door het proces van het opzetten, structureren en onderhouden van investeringsfondsen en de belangrijkste documentatie en onderhandelingspunten hierbij. Dit gebeurt via een geïntegreerde aanpak, waarbij civiele, fiscale, regulatory en remuneratieaspecten van fund structuring in samenhang worden besproken en uitgediept.
Meer informatie

12SEPTEMBER 2017

OPLEIDING Value Creation

Tweedaagse cursus Value Creation, onderdeel van het Advanced cursustraject dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

10OKTOBER 2017

OPLEIDING ESG in Private Equity

Dit jaar organiseert de NVP in samenwerking met Spring Associates en AlpInvest Partners wederom de cursus gericht op de implementatie van Environmental Social & Governance in private equity, ook wel Corporate Responsibility genoemd.

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

12OKTOBER 2017

ACTIVITEIT Management assistentes in Private Equity

Tijdens deze informatiemiddag krijg je meer inzicht in de wereld van ‘private equity’, venture capital en het investeringstraject.”

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

15NOVEMBER 2017

OPLEIDING Waardering en dealstructurering

Tweedaagse cursus Waardering en dealstructurering, onderdeel van het Advanced cursustraject dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

#
#

NVP (Geassocieerde) leden

  • MKB Fonds Flevoland en Technofonds Flevoland
  • Rabo Private Equity
  • DVAN Advocatuur & Notariaat
  • Zeeuws Participatiefonds B.V.
  • Riverside Europe Partners Sprl
  • Active Capital Company B.V.
  • Legadex B.V.
  • Chemelot Ventures
  • Aeternus B.V.
  • Lebrowsky B.V.