NVP ACTIVITEITEN EN OPLEIDINGEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten en opleidingen van de NVP. Er zijn cursussen voor zowel personen met weinig als ook met jarenlange werkervaring. Alle opleidingen zijn alleen toegankelijk voor NVP leden.

Een van de doelen van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen is het bijdragen aan verdere professionalisering van de private equity sector. De trainingen van de NVP vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de vereniging. De laatste tijd hebben wij gewerkt aan een nieuwe impuls van ons opleidingsprogramma. De losse 1- en 2-daagse NVP cursussen zullen een logisch vervolg worden op de verschillende modules van de 5-daagse NVP Essentials-cursus: het NVP Certified PE Professionals traject. Lees hier meer!

Naast cursussen organiseert de NVP tal van activiteiten zoals themamiddagen, de NVP netwerkborrels, Algemene Ledenvergaderingen en het altijd drukbezochte NVP Seminar. 

Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden Opleidingen en klachtenregeling van kracht.

12SEPTEMBER 2017

OPLEIDING Value Creation

Tweedaagse cursus Value Creation, onderdeel van het Advanced cursustraject dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

10OKTOBER 2017

OPLEIDING ESG in Private Equity

Dit jaar organiseert de NVP in samenwerking met Spring Associates en AlpInvest Partners wederom de cursus gericht op de implementatie van Environmental Social & Governance in private equity, ook wel Corporate Responsibility genoemd.

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

10OKTOBER 2017

OPLEIDING NVP Essentials (vh. NVP Private Equity cursus)

De NVP Private Equity cursus wordt zowel door venture capital- als private equity-leden goed bezocht. Daarom krijgt de cursus vanaf dit najaar een private equity en een venture capital track en wordt de cursus omgedoopt tot NVP Essentials. Meer informatie

12OKTOBER 2017

ACTIVITEIT Management assistentes in Private Equity

Tijdens deze informatiemiddag krijg je meer inzicht in de wereld van ‘private equity’, venture capital en het investeringstraject.”

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

15NOVEMBER 2017

OPLEIDING Waardering en dealstructurering

Tweedaagse cursus Waardering en dealstructurering, onderdeel van het Advanced cursustraject dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”

Voor: NVP leden en geassocieerden
Meer informatie

#
#

NVP (Geassocieerde) leden

  • Jones Day
  • HPE Growth Capital
  • Levine Leichtman Capital Partners
  • Amstone Tax Lawyers
  • Deloitte M&A
  • NIBC Mezzanine & Equity Partners
  • Committed Capital Management
  • Gilde Healthcare
  • Aztec Financial Services (Netherlands) B.V.
  • Mazars Financial Advisory Services