NVP ACTIVITEITEN EN OPLEIDINGEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten en opleidingen van de NVP. Er zijn cursussen voor zowel personen met weinig als ook met jarenlange werkervaring. Alle opleidingen zijn alleen toegankelijk voor (geassocieerde) leden van de NVP.

Een van de doelen van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen is het bijdragen aan verdere professionalisering van de private equity- en venture capital-sector. De trainingen van de NVP vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de vereniging. De losse 1- en 2-daagse NVP Advanced-cursussen zijn een logisch vervolg op de verschillende modules van de vijfdaagse NVP Essentials-cursus en zijn tevens onderdeel van het NVP Certified Private Equity Professionals-traject. Inmiddels hebben 23 personen het volledige traject succesvol afgerond. Een actueel overzicht van gecertificeerde professionals treft u hier.

Naast cursussen organiseert de NVP tal van activiteiten zoals themamiddagen, de NVP netwerkborrels, Algemene Ledenvergaderingen en het altijd drukbezochte NVP Seminar. 

Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden Activiteiten & Opleidingen en klachtenregeling van kracht.

31JANUARI 2020

ACTIVITEIT NVP VC AfterWork X Mooie Boules

Beste VC-leden!

Het begin van 2020 belooft wat! Wat? De eerste NVP VC borrel!

Meer informatie

12FEBRUARI 2020

OPLEIDING NVP ESSENTIALS PRIVATE EQUITY - FEBRUARI

In 2020 starten we met een vernieuwde opzet voor de NVP Essentials. We kiezen ervoor de NVP Essentials voor private equity en venture capital los van elkaar aan te beiden, om zo nog meer verdieping te kunnen bieden. 

Meer informatie

03MAART 2020

OPLEIDING VC Legal

De NVP organiseert in samenwerking met Benvalor een dagprogramma rondom juridische aspecten aangaande Venture Capital. Ook van Amstone en Rabo Frontier Ventures zal er een spreker langskomen.

Meer informatie

10MAART 2020

OPLEIDING Cursus Management Beoordeling

Met het oog op waardecreatie organiseert de NVP samen met Ebbinge verschillende sessies rondom managementbeoordeling, verdeeld over 2 dagdelen. Tijdens deze sessies bieden we je, naast een theoretisch kader, diverse praktijkvoorbeelden en praktische hulpmiddelen voor betere en gestructureerde beoordeling van mensen. Meer informatie

08APRIL 2020

OPLEIDING NVP ESSENTIALS VENTURE CAPITAL - APRIL

De gloednieuwe NVP Venture Capital Essentials! Vanaf 2020 organiseren we, naast de bestaande Private Equity Essentials ook een Venture Capital Essentials.  Meer informatie

16APRIL 2020

OPLEIDING HERSTRUCTURERING

De cursus Herstructurering wordt gegeven in samenwerking met NautaDutilh. Tijdens de cursus volgen we Oldskool B.V., een onderneming die om uiteenlopende redenen steeds verder in zwaar weer belandt. De cursus is verdeeld in drie modules verspreid over drie dagen. Meer informatie

03JUNI 2020

OPLEIDING BANKFINANCIERING

 Meer informatie volgt.  Meer informatie

#
#

NVP (Geassocieerde) leden

  • Claassen,Moolenbeek&Partners
  • Vendis Capital
  • Stibbe
  • SET Ventures
  • Loyens & Loeff
  • Custom Management
  • CorporateWise
  • De Hoge Dennen
  • Rabobank Corporate Finance Advisory
  • Legadex B.V.