NVP ACTIVITEITEN EN OPLEIDINGEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten en opleidingen van de NVP. Er zijn cursussen voor zowel personen met weinig als ook met jarenlange werkervaring. Alle opleidingen zijn alleen toegankelijk voor (geassocieerde) leden van de NVP.

Een van de doelen van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen is het bijdragen aan verdere professionalisering van de private equity- en venture capital-sector. De trainingen van de NVP vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de vereniging. De losse 1- en 2-daagse NVP Advanced-cursussen zijn een logisch vervolg op de verschillende modules van de vijfdaagse NVP Essentials-cursus en zijn tevens onderdeel van het NVP Certified Private Equity Professionals-traject. Inmiddels hebben 12 personen het volledige traject succesvol afgerond. Een actueel overzicht van gecertificeerde professionals treft u hier.

Naast cursussen organiseert de NVP tal van activiteiten zoals themamiddagen, de NVP netwerkborrels, Algemene Ledenvergaderingen en het altijd drukbezochte NVP Seminar. 

Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden Activiteiten & Opleidingen en klachtenregeling van kracht.

19SEPTEMBER 2018

OPLEIDING Venture Capital Legal

Bij het doen van investeringen in starters en snelgroeiende bedrijven speelt een aantal specifieke juridische aspecten en contractuele bepalingen een belangrijke rol.  Meer informatie

25SEPTEMBER 2018

OPLEIDING Fiscaliteit in Private Equity

Tweedaagse cursus Fiscaliteit in Private Equity en onderdeel van het Advanced cursustraject, dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”

Voor: NVP leden en geassocieerden. Meer informatie

30OKTOBER 2018

OPLEIDING NVP Essentials (Vol)

De cursus is helaas vol. Inschrijven kan voor de cursus startende in februari 2019.  Meer informatie

20NOVEMBER 2018

OPLEIDING M&A Legal

Tweedaagse cursus M&A Legal en onderdeel van het Advanced cursustraject, dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”.

Voor: NVP-leden en geassocieerden Meer informatie

13FEBRUARI 2019

OPLEIDING NVP Essentials

De NVP Private Equity-cursus wordt zowel door venture capital als private equity-leden goed bezocht. Daarom heeft de cursus nu een private equity en een venture capital track. Meer informatie

#
#

NVP (Geassocieerde) leden

  • KNHM Participaties B.V.
  • Van Reekum Participatie Fonds
  • Egeria
  • Prime Ventures
  • Kohlberg Kravis Roberts & Co Partners LLP (KKR)
  • DVAN Advocaten
  • Gilde Buyout Partners
  • Active Capital Company B.V.
  • VP Participaties
  • Wadinko N.V.