NVP ACTIVITEITEN EN OPLEIDINGEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten en opleidingen van de NVP. Er zijn cursussen voor zowel personen met weinig als ook met jarenlange werkervaring. Alle opleidingen zijn alleen toegankelijk voor (geassocieerde) leden van de NVP.

Een van de doelen van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen is het bijdragen aan verdere professionalisering van de private equity- en venture capital-sector. De trainingen van de NVP vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de vereniging. De losse 1- en 2-daagse NVP Advanced-cursussen zijn een logisch vervolg op de verschillende modules van de vijfdaagse NVP Essentials-cursus en zijn tevens onderdeel van het NVP Certified Private Equity Professionals-traject. Inmiddels hebben 12 personen het volledige traject succesvol afgerond. Een actueel overzicht van gecertificeerde professionals treft u hier.

Naast cursussen organiseert de NVP tal van activiteiten zoals themamiddagen, de NVP netwerkborrels, Algemene Ledenvergaderingen en het altijd drukbezochte NVP Seminar. 

Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden Opleidingen en klachtenregeling van kracht.

03APRIL 2018

OPLEIDING Managementbeoordeling (wachtlijst)

Managementbeoordeling: Waardecreatie door effectieve inzet van mensen Meer informatie

19APRIL 2018

OPLEIDING NVP Essentials (vol, schrijf je in voor oktober)

De NVP Essentials cursus is vol schrijf je in voor de cursus startende op 30 oktober 2018. Meer informatie

05JUNI 2018

OPLEIDING Bankfinanciering

Tweedaagse cursus Bankfinanciering in Private Equity. De cursus zal worden gegeven door vertegenwoordigers uit de bankwereld.

Voor: NVP leden en geassocieerden Meer informatie

26JUNI 2018

OPLEIDING Fund Structuring

Tijdens de cursus Fund Structuring neemt Jones Day de deelnemers mee door het proces van het opzetten, structureren en onderhouden van investeringsfondsen en de belangrijkste documentatie en onderhandelingspunten hierbij. Meer informatie

19SEPTEMBER 2018

OPLEIDING Venture Capital Legal

Bij het doen van investeringen in starters en snelgroeiende bedrijven speelt een aantal specifieke juridische aspecten en contractuele bepalingen een belangrijke rol.  Meer informatie

25SEPTEMBER 2018

OPLEIDING Fiscaliteit in Private Equity

Tweedaagse cursus Fiscaliteit in Private Equity en onderdeel van het Advanced cursustraject, dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”

Voor: NVP leden en geassocieerden. Meer informatie

30OKTOBER 2018

OPLEIDING NVP Essentials

De NVP Private Equity-cursus wordt zowel door venture capital als private equity-leden goed bezocht. Daarom heeft de cursus nu een private equity en een venture capital track. Meer informatie

20NOVEMBER 2018

OPLEIDING M&A Legal

Tweedaagse cursus M&A Legal en onderdeel van het Advanced cursustraject, dat opleidt tot “NVP certified Private Equity professional”.

Voor: NVP-leden en geassocieerden Meer informatie

#
#

NVP (Geassocieerde) leden

  • KPMG Corporate Finance
  • ATAIR Company
  • JSA Tax Consultancy B.V.
  • Gilde Equity Management Benelux
  • Wadinko N.V.
  • Langham Hall Netherlands B.V.
  • Deloitte M&A
  • Egeria
  • Atlantic Capital B.V.
  • Parcom Capital Management B.V.