OPLEIDING Bankfinanciering

05 JUNI 2018 Aanvang
Locatie Mercure Hotel Amsterdam City, Joan Muyskenweg 10, Amsterdam
Kosten € 595,-
Deze tweedaagse cursus behandelt het gehele financieringstraject van definitie van kapitaalbehoefte tot en met ondertekening van het leningencontract en storting.

Financieringsexperts van NIBC en Nielen Schuman belichten het financieringstraject vanuit diverse perspectieven; ze behandelen de doelen en taken van de investeerder, onderneming en financiers gedurende elke fase in het financieringsproces.
Op een interactieve wijze wordt uitleg gegeven bij de instrumenten die hierbij ingezet worden, waarbij ook nieuwe financieringsvormen aan de orde komen. Diverse praktijkvoorbeelden maken de situaties duidelijker. De belangen van de verschillende partijen worden toegelicht en gewogen.

Leden die deze cursus volgen gaan naar huis met een koffer vol handvaten en praktische tips. Het stelt hen in staat om een financieringstraject effectief te sturen en met goed resultaat af te sluiten.

In deze cursus staan de elementen van buy-out financieringen, de weg naar het succesvol afsluiten van een buy-out financiering, en de werking van de kredietovereenkomst centraal. Aan de hand van cases en praktijkvoorbeelden worden alle relevante aspecten doorgenomen.

Voor wie
De cursus is bedoeld voor een ieder die verdere specialistische verdieping zoekt, waaronder: voormalige deelnemers NVP Private Equity cursus; investment managers en medewerkers van (geassocieerde) leden met transactie ervaring.

Door
De cursus wordt gegeven door financieringsexperts van NIBC en Nielen Schuman.

Cursusdagen
5 juni 2018, 13.30-17.30 uur met aansluitend diner.
19 juni 2018, 12.30-17.30 uur (incl. lunch).