OPLEIDING Fund Structuring

20 JUNI 2017 Aanvang 13.00 - 18.30 uur
Locatie Element Amsterdam hotel, A.J. Ernststraat 577, 1082 LD Amsterdam
Kosten € 275,-

Tijdens de cursus Fund Structuring – nieuw in het NVP-opleidingscurriculum – neemt Clifford Chance de deelnemers mee door het proces van het opzetten, structureren en onderhouden van investeringsfondsen en de belangrijkste documentatie en onderhandelingspunten hierbij. Dit gebeurt via een geïntegreerde aanpak, waarbij civiele, fiscale, regulatory en remuneratieaspecten van fund structuring in samenhang worden besproken en uitgediept.

 

Na deelname hebben de deelnemers inzicht in de achtergrond van het gebruik van verschillende typen fondsen en structuren in verschillende jurisdicties en de keuzes die daarin gemaakt kunnen worden en in de belangrijkste afspraken tussen partners zoals vastgelegd in de fondsdocumentatie (en de onderhandelingsruimte bij het vastleggen daarvan). Daarnaast is er aandacht voor het fiscaal optimaal structureren van carried interest en co-investments, wetswijzigingen in de wetgeving voor coöperaties en recente ontwikkelingen in BEPS/ATAD wetgeving. Op regulatory vlak worden de key items uit o.a. AIFMD, EUVECA en beloningswetgeving voor senior staff besproken.

De cursus Fund Structuring bestaat uit één middag. Het programma kunt u onderstaand downloaden.


Voor wie
Met name leden met minstens 3 à 4 jaar relevante werkervaring worden aangemoedigd om zich in te schrijven, maar de cursus staat ook open voor andere leden van de NVP.
De cursus is alleen voor leden van de NVP. De cursus is niet bestemd voor medewerkers van advocatenkantoren.

Datum en tijd
20 juni 2017, 13:00-18:30 uur

Locatie
Element Amsterdam, A.J. Ernststraat 577, Amsterdam

Kosten
€ 275,-