OPLEIDING Waardering en dealstructurering

15 NOVEMBER 2017 Aanvang
Locatie Amsterdam
Kosten € 595,-

De NVP en KPMG Corporate Finance organiseren dit jaar wederom de advanced cursus Waardering & Dealstructurering. In de cursus wordt veel aandacht besteed aan zowel praktijkgerichte structurerings- en financieringsissues als aan theoretische waarderingskennis, dit is een must-have voor de private equity professional.

De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn:

• Valuation update (theorie)
• Net debt / werkkapitaalaspecten en dilemma’s
• Afrekenmechanismes (locked box versus closing accounts)
• Financiering van buy-out transacties
• Tips & trics bij structurering van een transactie

Gedurende de cursus worden diverse cases uitgewerkt op basis van real-life transacties, met veel ruimte voor discussie, creativiteit en feedback.

Er wordt een actieve participatie verwacht, dus enige basiskennis en ervaring met waardering en dealstructurering is een vereiste voor deze cursus. Voor een goede interactie tijdens de cursus is er plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Programma: volgt

Voor wie:
De cursus is bedoeld voor eenieder die specialistische verdieping zoekt, waaronder: voormalige deelnemers NVP Private Equity/Essentials-cursus en investment managers en medewerkers van (geassocieerde) leden van de NVP die ervaring hebben met waardering en dealstructurering.

De cursus is niet toegankelijk voor medewerkers van Corporate Finance kantoren.

Door:
De cursus wordt gegeven door een van de partners van KPMG Corporate Finance, Wouter van der Heijden in samenwerking met collega’s.

Cursusdagen:
15 november 2017, 13:00 - 18:00 met aansluitend diner
29 november 2017, 12:30 - 18:00 start met lunch