Lustrum

De NVP is opgericht in 1984. Dit jaar bestaat de NVP dus 35 jaar. Dit vieren we het gehele jaar door verschillende activiteiten te organiseren voor onze leden en geassocieerde leden. Zo organiseren we een vrijwillersmiddag en een groot lustrum feest.

NVP en Loyens & Loeff Lustrum event


Op vrijdagmiddag 11 oktober vond het NVP en Loyens & Loeff Lustrum event plaats, met als thema:


'35 jaar private equity en venture capital in Nederland, maar hebben fondsinvesteerders ook de toekomst?' 

Met een volle zaal en boeiende sprekers was het NVP en Loyens & Loeff lustrum event een groot succes.

NVP voorzitter Annemarie Jorritsma nam ons mee door 35 jaar private equity en venture capital. Marieke Blom deelde haar inzichten op het Nederlandse ondernemings- , investerings- en vestigingsklimaat en de rol van Nederland als vestigingsplaats. Gerben Everts van de Autoriteit Financiële Markten analyseerde de sector vanuit toezichthoudend perspectief. .

Tijdens het panel, bestaande uit Robert De Boeck van Antea Participaties, Cilian Jansen Verplanke van Karmijn Kapitaal, Xenia Loos van XS Investments, Ivo Lurvink van CVC Capital Partners en Charly Zwemstra van Main Capital Partners werd het publiek actief meegenomen in relevante discussies middels stellingen.

Natuurlijk danken wij Loyens & Loeff voor de organisatie en hun gastvrijheid!

Bekijk hier de slides van Marieke Blom (hoofdeconoom ING)Het Lustrumjaar wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponser


Open. Verantwoord. Ambitieus. Dat is het thema voor 35 jaar NVP


Open omdat de sector de laatste jaren veel communicatiever is geworden. De NVP en haar leden communiceren open met de samenleving, de media en de politiek. Een houding die we ook de komende jaren moeten vasthouden.

Verantwoord omdat we een professionele sector zijn, die verantwoord investeren en de integratie van milieu-, sociale en governance-aspecten in investeringsbeslissingen hoog in het vaandel heeft staan.

Ambitieus omdat de sector inherent een ambitieuze sector is, met ambitieuze mensen.NVP Lustrumfeest

Op vrijdag 6 september vierden wij ons 35-jarig bestaan met een groots feest in de prachtige locatie De Duif, aan de Prinsengracht te Amsterdam.

Samen met ons bestuur, oud-bestuursleden, leden en geassocieerde leden startten wij de avond met een gezeten diner, verzorgd door Famous Flavours, waarna het feest echt losbarstte met muziek van DJ Sunny.