Ondernemers

Bent u ondernemer of manager en oriënteert u zich op de groeifinanciering van uw bedrijf of de overname van een bedrijf(sonderdeel)? 
Als het goed is heeft u bij ‘over private equity’ de nodige informatie gelezen over deze vorm van financiering en de werkwijze van participatiemaatschappijen. In dit gedeelte vindt u meer uitleg over het aantrekken van kapitaal van participatiemaatschappijen.

Participatiemaatschappijen geven de ruimte om te ondernemen en kunnen in elke fase van de levenscyclus van een onderneming waarde toevoegen. Van startkapitaal, groeikapitaal, buyout/ buyin financiering tot herstructurering (turnaround financiering).

Weet u nog niet zeker welke vorm van financiering geschikt voor u is? Volg dan onderstaand de Nationale Financieringswijzer of kijk op het Port4Growth Financieringsplein voor een overzicht van speciaal geselecteerde alternatieve financiers (waaronder enkele NVP-leden). Bent u mkb-ondernemer of zzp'er met een in de kern levensvatbaar bedrijf maar heeft u hulp nodig om uw bedrijf gezond te houden, volg dan MKB Doorstart.

U kunt ook bij verdere vragen direct contact opnemen met de NVP.